Illustraties, product design & ontwikkeling

Website live

Hier hebben we echt naar uitgekeken en achter de schermen heel hard moeten werken om Studio avantDAAN als online winkel in de lucht te krijgen!

De afgelopen maanden bestonden uit eerst veel voor- en tegens af te wegen om überhaupt aan een webshop te beginnen. Totdat ik ergens een column aan het lezen was en er iets in de trant stond geschreven: “om te groeien doe je eerst een sprong in het diepe”.

Diep was het zeker, er zijn best momenten geweest dat de pauzeknop werd ingedrukt en er gas terug genomen moest worden. Met 0 ervaring weet je ook helemaal niets van een online winkel opzetten. Het moet bijvoorbeeld juridisch ook kloppend zijn.

We volgen al enige tijd de Lady Lawyer op social media. Zo hebben we veel geleerd hoe we een online webwinkel ook juridisch deugdelijk en fair hoort te zijn. Want in de zoektocht naar ‘hoe doen andere mensen dit?’, kom je veel juridische verplichtingen tegen die bij veel webwinkels niet op orde zijn. Een privacy statement, cookiestatement, algemene voorwaarden en licentieovereenkomst zijn allemaal nodig. Het ontbreekt vaak aan begrijpelijke taal bij juridische documenten van een webwinkel. Sharon is een aanrader, maar ook enorm inspirerend voor ondernemers (dikke vette volgtip!).

Met ook de juiste hulp voor het design en technische blabla, zijn we gaan samenwerken met Henk Prins. We zijn Henk enorm dankbaar voor het ontwerp, de communicatie en geduld. We hebben inmiddels denk ik wel vijf keer de deadline opgeschoven…..maar enorm trots en blij met het eindresultaat.

Studioavantdaan.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website.