Illustraties, product design & ontwikkeling

Over ons

In juli 2020 zijn we gestart met Studio avantDAAN. Midden in de lockdown en chaos van de pandemie ontstond er ontspanning door te creëren. Een aantal avonden tekenen aan de keukentafel resulteerde al gauw in het idee om producten te ontwerpen met de illustraties van Daniëlle.

Avant Garde

Er zijn altijd een groep jonge kunstenaars die willen experimenteren en vooruitstrevend willen zijn. Letterlijk betekent ‘avant garde’: voorhoede. We experimenteren graag door te spelen met de grenzen tussen design en kunst. Met onze tekeningen willen we vooral producten ontwikkelen die een eeuwigheidswaarde hebben voor jouw interieur. Tegelijkertijd is het mooi, kwaliteit en vooral anders dan de massa.

Over DAAN

Hai, ik ben Daniëlle, of zeg maar ‘DAAN’, van Studio avantDAAN. Ik ben illustrator, vormgever en autonoom kunstenaar met een grote liefde voor Kunst en Design. Het liefst ben ik sustainable bezig, duurzaam door tijdloos design. Ik ontwerp met liefde producten die vooral dus een eeuwigheidswaarde hebben. In 2012 ben ik afgestudeerd aan Academie Minerva. Daar heb ik de docentenopleiding tot docent Beeldende Vorming en Kunstgeschiedenis gevolgd. In mijn dagelijks leven werk ik als docent in het Voortgezet Onderwijs en voor Studio avantDAAN.

Over Imco

Als man van én businesspartner hou ik mij vooral bezig met sales, marketing, administratie en de mailbox. Op deze manier kan Daniëlle vooral bezig zijn met het creatieve proces en maken van nieuw artwork en designs. Naast Studio avantDAAN ben ik werkzaam als teamleider bij Kenter BV.

Maatschappelijk betrokken

Jaarlijks hebben we een terugkerend project in december. Met Kerst en Oud&Nieuw lanceren we elk jaar een nieuwe wenskaart mét een wens. De opbrengst van de kaartverkoop doen we voor een goed doel van Nederlandse bodem. Het doet ons zoveel plezier om met elkaar iets te kunnen betekenen voor elkaar. Via de website en socials houden we je op de hoogte.

Doel

Het zou echt geweldig zijn om te blijven groeien en Studio avantDAAN steeds meer als merk te kunnen vestigen op de bestaande markt. We willen het bereik van Studio avantDAAN ook blijven gebruiken om maatschappelijk betrokken te zijn. We hebben nog heel veel wensen voor onze wenskaarten. We willen tenslotte dat álles wat we doen van waarde is en blijft.

Kaarten, interieur en cadeau

studio avantDAAN

Wil je meer weten?

Heb je vragen, opmerking of een suggestie? We zijn benieuwd!

Studioavantdaan.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website.