Illustraties, product design & ontwikkeling

Nieuwjaarskaart gelukkig nieuwjaar 2023

BETTER TOGETHER collectie door Van.Loes en Studio avantDAAN

Yes, nieuwe kaarten in de webshop! BETTER TOGETHER dachten wij dit keer. Drie nieuwe kaarten vormen de wintercollectie, die helemaal passend zijn om te versturen voor Kerst en Oud en Nieuw. Vinden we leuk!

Zo kennen wij elkaar
In 2019 zijn onze jongste zonen geboren, beide geboren met een groeistoornis. Een zoektocht op het internet, maar ook een tip van het ziekenhuis is om online contact te zoeken met de patiëntenvereniging BVKM. Online raken we al gauw aan de praat over onze jongste zonen. De leeftijd van beide jongens zit zo dichtbij elkaar dat er al gauw veel herkenning is. In de loop van de jaren ontmoeten we elkaar en ontstaat er een vriendschap tussen de kinderen en een vriendschap als ouders. Raakvlakken zijn er meer, want beide zijn we creatief. De één met tekst en de ander met beeld.

Dat kan ook samen
Wat de één met tekst kan en de ander met beeld, is ook een hele leuke combinatie.
Dus daarom, krachten bundelen en BETTER TOGETHER, kaarten ontwerpen. Heel diep van binnen is deze collectie meer dan krachten bundelen…
Een ode aan onze kids, opdat ze de komende jaar hun vriendschap verder ontwikkelen en bij elkaar herkenning mogen vinden.
Een ode aan onze vriendschap, dat er nog meer theetjes en wijntjes gedronken mogen worden om tot nog meer inspiratie te komen.

(Pre-orderen van de kaarten kan nu via de webshop. De bestellingen zullen we versturen vanaf week 49. Op=opperdepop, zodat je een uniek kaartje nog kunt versturen voor de feestdagen!)

Studioavantdaan.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website.